Winterwandeling met speurtocht en Kerstactie voor de Voedselbank

Dertigers Connect heeft voor alle kinderen van de Bussumse basisscholen een heerlijke Winterwandeling met leuke speurtocht georganiseerd. Sinterklaas is het land weer uit en straks staat de Kerstvakantie voor de deur. En, we zitten dan nog steeds in een (gedeeltelijke) lockdown. Wat is er dan leuker om in de vakantie een speurtocht te doen. De kinderen kunnen de speurtocht zelfstandig met hun ouder(s) of gezellig met het hele gezin lopen. Via www.meetingmillennials.nl is alle informatie te vinden en kan de Winterwandeling met speurtocht gedownload worden, deze is geheel gratis.

Om het nog leuker en nog meer de moeite waard te maken hebben we de Winterwandeling met speurtocht verbonden aan onze Kerstactie voor de Voedselbank, onder het motto ‘Dertigers delen voor Bussum’. 

De voedselbank zorgt dat wekelijks ongeveer 90 gezinnen in Naarden, Bussum en Hilversumse Meent een extra steun in de rug krijgen. Wilt u ook de voedselbank steunen, lever dan één of meerdere producten in op woensdag 23 december bij de Wilhelminakerk in Bussum, tussen 15.00 en 18.00 uur. Helpt u/ help jij ons mee de voedselbank te steunen…?! Bij voorbaat veel dank!

Team Dertigers Connect