Kerkdiensten

U bent welkom in onze zondagmiddag diensten om 17.00uur

Onderstaand treft u de middagdiensten aan voor de komende maanden. De diensten worden gehouden in de Spieghelkerk, om 17.00 uur en zijn live, maar ook achteraf te beluisteren via Kerkradio, Kerkomroep, en met beeld via Kerkdienstgemist . Door op onderstaande knoppen te drukken gaat u automatisch naar het gewenste programma, waar u de dienst kunt selecteren.


25-okt.Ds. L.W. van der Sluijs Nijkerkerveen
1-nov.Ds. j. Den Dikken Nunspeet 
4-nov.19.30 u.- Dr. C van Sliedregt Nunspeet 
8-nov.Ds.H.A. Samson Harderwijk 
15-nov.Ds. C. Van Andel Amsterdam 
22-nov.Ds. J.H. Gijsbertsen Voorthuizen 
29-nov.Ds. L.W. Smelt Voorthuizen 
6-dec.Ds. B. Den Butter Huizen
13-dec.Ds. P.M. Van ‘t Hof Huizen
20-dec.Ds. J. Van der Meyden Bergambacht 
25-dec.Ds. L.W. van der Sluijs Nijkerkerveen
27-dec.Ds. P Veerman Katwijk 
31-dec.19.30 u. Ds. M. Visser Wezep

Over onze kerkdiensten

Spieghelkerk, Bussum

Normaal houdt Geloofsgemeenschap Sion elke zondag twee kerkdiensten: om 8.55 uur en om 17.00 uur. In verband met de corona maatregelen komt de dienst van 8.55 uur tot nader order te vervallen. De diensten worden gehouden in de Spieghelkerk, Nieuwe ‘s-Gravelandseweg 34 te Bussum. U bent van harte welkom in onze diensten!
Naast de zondagse diensten zijn er ook regelmatig bijzondere diensten, zoals bid- en dankstond voor gewas en arbeid in respectievelijk het voor- en najaar, Goede Vrijdag, Hemelvaartsdag, enz.
In de kerkdiensten maken we voor de bijbellezingen gebruik van de Herziene Statenvertaling. We zingen de Psalmen zowel in de oude (1773) als nieuwe berijming. Daarnaast zingen we liederen of gezangen uit de bundel Weerklank. Alles wordt afgedrukt op de Zondagsbrief (die u bij de ingang ligt). Wilt u de zondagsbrief via de mail ontvangen, meldt u dan aan via secretaris.sion@gmail.com.

Naast bovengenoemde dienst wordt er door de PG Spieghelkerk iedere zondagmorgen een dienst gehouden om 10.30uur. Deze diensten zijn ook te beluisteren door gebruik te maken van bovenstaande knoppen.


Op 30 augustus 2020 werd door GooiTV de online-dienst vanuit de Wilhelminakerk uitgezonden, de laatste gezamenlijke online-dienst in Coronatijd.
Voorganger was ds. Leendert W. van der Sluijs. Ouderling: Wim Blanken. Organist: Bram Brandemann. M.m.v. leden van het Projectkoor. Een dankwoord werd gesproken door Hester Goedvolk.
De dienst is hier terug te kijken: