Archief

———————

Het kinderkoor in oprichting Kids to Express heeft de ambitie door enthousiaste optredens o.l.v. Michiel Rozendal, dirigent van Kinderen voor Kinderen(!), veel andere kinderen te kunnen inspireren: thuis, op scholen en in kerken. Met kwalitatieve, eigentijdse liedjes die een levensbeschouwelijke, filosofische en spirituele inhoud hebben. De presentatie van KTX is op zondag 20 september om 10.30 uur, tijdens een doopdienst in de Spieghelkerk. Voorganger is ds. Riegonda van Welie-Kaai. Vanwege corona is reserveren verplicht. De dienst is ook live via de kerkvideo op www.spieghelkerk.nl. Op de website is de dienst later terug te kijken. Meer info over Kids to Express: www.kidstoexpress.nl.

————————

Op 15 juli 2020 gaf ds. Leendert W. van der Sluijs een benefietconcert op het orgel van de Spieghelkerk ten bate van het weeshuis Happy Rock Center in Kenia. De eindopbrengst was het mooie bedrag van € 1.685,00

LUISTER HIER HET CONCERT !

Het Happy Rock Center is een kindertehuis in Eldoret in Kenia. Het geeft ongeveer 30 kinderen een liefdevol thuis. Daardoor krijgen ze vertrouwen in een hoopvolle toekomst, vanuit de liefde van God. Happy Rock Center, the place where God smiles!

Foto’s: Jan Mauritz

fragment Preludium Psalm 111

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *