Nieuws

 • In verband met de avondklok begint kerkdienst op Biddag om 19.00uur

  In verband met de avondklok is de aanvangstijd van de kerkdienst, op Biddag voor gewas en arbeid, die op D.V. 10 maart a.s. gehouden wordt een half uur vervroegd. De dienst begint op 19.00uur.

 • U bent weer welkom in de kerkdienst.

  Vanaf 28 februari bent u weer welkom in onze kerkdiensten. Er wordt niet gezongen, behalve door een zanggroep van 4 personen. In de dienst zijn maximaal 30 bezoekers welkom. (Uiteraard zonder Corona klachten) U kunt zich aanmelden via telefoonnummer 035-6932847 of secretaris.sion@gmail.com

 • Online kerkdienst uitzending 7 februari om 17.00u vervalt.

  In verband met de vooruitzichten van extreem slecht weer (code rood) heeft de kerkenraadscommissie besloten de dienst van 7 februari om 17.00u. af te gelasten.  De kerkenraadscommissie vindt het niet verantwoord om aan de dienst meewerkenden de weg op te laten gaan.

 • Verlenging “alleen” online-diensten tot 2 maart 2021

  Vanwege de verlenging van de lockdown worden onze kerkdiensten tot 2 maart 2021 “alleen” online gehouden. U kunt deze volgen via de link https://geloofsgemeenschapsion.nl/kerkdienst-uitzendingen/

 • SchuldHulpMaatje helpt bij financiële problemen

  Geldzorgen geven vaak stress, waardoor mensen niet meer helder kunnen nadenken en de problemen alleen maar erger worden. Een Maatje is er dan om te luisteren, te helpen overzicht te krijgen en samen een aflossingsplan te maken. De Maatjes zijn daar speciaal voor opgeleid. En die hulp kost niets.
  Iedereen met financiële problemen mag contact opnemen, wat de oorzaak van de schulden ook is. Hoe eerder mensen aan de bel trekken, des te beter.
  Stap over de schaamte heen, vraag hulp.
  Als u zelf geen problemen heeft, kunt u wellicht een familielid, of bekende met financiële problemen attent maken op deze mogelijkheid.
  Aanmelden voor hulp bij financiële problemen is heel eenvoudig: vul het formulier in op www.schuldhulpmaatje.nl of bel coördinator Daniel Wagenaar voor informatie of voor een afspraak (06-12702998).

  Jan van der Ploeg
  Bestuurslid 

  Meer informatie vindt u op de volgende websites:
  schuldhulpmaatje.nl (voor maatjes en algemene informatie)
  uitdeschulden.nu (voor hulpvragers)
  geldfit.nl (voor voorkomen van geldproblemen)
  moneyfit.nl (voor jongeren met geldvragen)