Nieuws

 • Wijziging kerkdiensten vanaf 5 december 2021 i.v.m. coronamaatregelen

  In verband met de nieuwe corona maatregelen en het dringende advies om na 17.00uur geen kerkdiensten meer te beleggen is besloten om de aanvangstijdstippen van de diensten voor de rest van dit jaar te vervroegen. De diensten van 12 december en 31 december worden alleen digitaal gehouden, met alleen medewerkende aan de dienst.

  5-dec15.30SpieghelkerkDs. W.H.B. Ten Voorde Nunspeet
  12-dec17.00Alleen uitzendingDs. A. Van Duinen Loosdrecht
  19-dec15.30SpieghelkerkDs. R.F. Mauritz Lelystad
  25-dec15.30SpieghelkerkDs. L.W. Van der Sluijs Nijkerkerveen
  26-dec15.30SpieghelkerkDs. E.J. Terpstra Bunschoten 
  31-dec19.30Alleen uitzendingDs. E.J. Hempenius Barneveld
 • Nieuwe Corona regels in onze kerkdiensten

  Op 15 november zijn de Corona regels in onze kerkdiensten gewijzigd. Onderstaand treft u deze aan:

 • Bijbelkring 23 november gaat niet door

  In verband met de laatste Corona maatregelen en adviezen is besloten de Bijbelkring op 23 november niet door te laten gaan.

 • Het Groene Normaal

  De coronacrisis raakt onze samenleving op een manier die we tot voor kort niet voor mogelijk hadden gehouden. Toch is dit ook de tijd om stil te staan bij onze manier van leven. Want ligt er niet een opdracht om groener en socialer uit deze crisis te komen? Het manifest Het Groene Normaal, dat al door veel mensen is ondertekend, roept op tot ‘bezinning op onze manier van leven, nadenken over vernieuwing en dankbaar leven vanuit verwondering, in verbondenheid met de natuur om ons heen.’
  De werkgroep De Groene Golf organiseert drie avonden om met elkaar over dit manifest na te denken. De avonden gaan achtereenvolgens over bezinning, vernieuwing en verwondering. Tijdens de eerste twee avonden gaan we hierover met elkaar in gesprek. We doen dit onder andere aan de hand van interviews met mensen die vanuit hun christelijke inspiratie bezig zijn met duurzaam leven. De laatste avond, met als thema verwondering, heeft het karakter van een viering, waarin we door middel van liederen, bijbelteksten en gebed ons verwonderen over de schepping. Deze laatste avond organiseren we samen met de Songs & Silencegroep.
  Tijdstip: 17 en 24 november en 1 december, 19.45-21.30
  Plaats: Wilhelminakerk
  Kosten: geen
  Opgeven: albert@minekus.com of Wim Blanken (0294 413866).
  De Groene Golf: Jacomette de Blois, Jantie Lenderink, Albert Minekus, Wim Blanken, Leendert van der Sluijs, Joke Koelewijn

 • ZinTV uitzending 20 oktober 2021 21:00uur